PhotobucketPhotobucketNogen af jer har nok allerede luret mit lækre, nye ur fra Certina på bloggen eller på Instagram (passionsforfashion)! Jeg har nemlig været så heldig at få et valgfrit ur foræret i gave af dem. :) Jeg har endda også fået lov til at udlodde et ur til en heldig læser, så nu har en af jer også mulighed for at vinde et magen til mit nye ur!

Dette ur jeg har valgt er fra deres “DS First Ceramic Lady – serie”, det er i rosaguld med sort, præget læderrem og er lavet med safirglas, som er et meget hårdt materiale, hvilket praktisk talt gør deres ure ridsefrie. Stort plus! :) Jeg synes det er super cool og råt og jeg er allerede blevet utrolig glad for det – jeg kan rigtig godt lide, at det har et maskulint udtryk med en stor urskive, men samtidig er meget feminint med de rosaguld detaljer. Det har en værdi af 4100 kr.

Certina blev grundlagt i 1888, laver Schweiziske kvalitets ure og har mange forskellige typer armbåndsure – både de meget feminine og klassiske, men også mange med et sporty og maskulint udtryk. Der er lidt til enhver smag – de har blandt andet også et, der minder meget om det sølvur jeg har i forvejen, som I kan se i kollagen nedenfor, hvor jeg har valgt mine fem favorit ure!

De eneste to ting I skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at gå ind på Certinas hjemmeside, vælge jeres favorit ur og skrive det her i kommentarfeltet med link til uret. Derudover skal I signe op til deres nyhedsbrev her. Konkurrencen slutter d. 24. juni 2012! Held og lykke!


(Sponsoreret)