PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketJeg var forleden inviteret til en personlig fremvisning hos Jane Kønig, for at se nærmere på hendes smykkekollektion. Jeg var ikke længe om at sige ja til invitationen, da jeg synes rigtig godt om hendes designs. Jeg havde ikke været forbi butikken længe, så det var sjovt at se alt det nye der var kommet på hylderne. Jeg må sige, at jeg var meget imponeret – meget delikate smykker i både guld, sølv og oxideret med blandt andet små sten og kæder. Mange af smykkerne kan kombineres på kryds og tværs. Priserne er generelt også noget de fleste kan være med på. Jeg var meget betaget af hendes guldsmykker, men er også ret vild med den seje ear cuff i oxideret sølv på billede to – den er allerede skrevet på ønskesedlen! :) Jeg var også så heldig, at få noget lækkert med hjem, som I nok skal få at se en af dagene.

I stopped by Jane Kønig the other day to take a look on her jewelry collection! I must say, I was impressed! So many nice earrings/ear cuffs and rings! I also got a really nice present, that I will show you soon :)