Photobucket

På fredag d. 10. august skal Årets Brillelook 2012 kåres! Louis Nielsen har sat rammerne for festlighederne, som finder sted kl. 21.30 på K3 i Kødbyen, med en aften der står på en masse spændende oplevelser! Mikkel Herforth er vært og dommerpanelet bestående af Szhirley, Nicci Welsh og Jim Lyngvild vil i løbet af aftenen finde en vinder blandt de fire skønne finalister, som I kan se ovenfor. Præmien er en rejse til Tanzania som ambassadør for Louis Nielsens velgørenhedsprojekt og derudover en billet til den skadinaviske finale i London med chance for at vinde en rejse til New York og et photoshoot med Helena Christensen – ikke dårligt hva’ ;)

Louis Nielsen giver nu jer muligheden for at komme med, det eneste I skal gøre er at tilmelde jer her for at deltage. Ses vi? :)

Sorry guys, this post is only in Danish as it’s about an event that takes place in Copenhagen.


(Sponsoreret)