PhotobucketPhotobucketSilkeskjorte/By Malene Birger & silketop/Phillip Lim, som jeg fik af min søde kæreste :)PhotobucketBlazer/Part Two & glitter top/fra ParisPhotobucketSweater/Stig P & skjorte/Part TwoPhotobucket

Armyjakke/vintage & blondekjole/Zara

Det blev et sent indlæg i dag – jeg har som sagt været på Gentofte Loppemarked og have stand med min mor. Det gik over al forventning og som I kan se, kom der også en heeel masse med hjem fra de andre stande, haha :) Det kan jo ske! Jeg synes selv, at jeg gjorde nogle rigtig gode fund. Hvis I skulle få lyst til at tage en tur på loppemarked, så tjek markedskalenderen.dk – her er en liste over loppemarkeder i hele Danmark.

Jeg elsker at være på loppemarked – det er super hyggeligt og man møder en masse søde mennesker! F.eks. kom jeg i snak med en dame der kom forbi vores stand, som havde den grønne armyjakke på. Jeg nævnte, at jeg syntes den var fed og straks spurgte hun, om jeg ville købe den, haha! Hun laver dem åbenbart selv af gamle militærjakker. Det var også rigtig hyggeligt at hilse på nogen af jer i dag! ;)

P.S. Det gik godt nok stærkt på shoppen i går – der er stort set udsolgt, men jeg smider noget mere på i morgen, so stay tuned ;)

Good evening ladies! I’m finally home after a cosy day at the flea market. We sold quite well, but somehow I managed to bring home a lot too, as you can see above! Haha.. Have a lovely evening!