morgenmad-brunchfoedselsdagsbarnbreakfastmorgenbord

Godmorgen allesammen. I dag er det Christoffers fødselsdag og vi startede derfor dagen ud med lækker morgenmad, fødselsdagssang og en masse “hurraaa huraaa” fra Lily, der viftede med flag fra hun stod op, til hun skulle i vuggestue. Christoffer og jeg har besluttet fremover at tage fri på hinandens og Lilys fødselsdag for at fejre dagen og bruge den på hyggelige ting. Vi skulle egentlig have været i biffen, men nu har Christoffer fået den idé, at vi hellere skal holde biograf herhjemme i stuen med popcorn og bland-selv-slik. :) Det er nu også ret hyggeligt, når det regner udenfor. Derudover skal vi ud og spise frokost og har planer om at hente Lily, så snart hun vågner fra sin lur i vuggestuen og en tur på legeplads, hvis ellers vejret tillader det. I aften har vi købt ind til en af Christoffers livretter – indisk. Plejer I også at tage fri på jeres eller jeres bedre halvdeles fødselsdage? :) God dag til jer alle.