sweater/Amor&Psyche, sunnies/Tiger of Sweden, jeans/Fashion Union, jacket/Topshop, pumps/Zara, earrings & ring/Maria Black 

Så blev det tid til at finde en vinder af et par lækre solbriller i samarbejde med Louis Nielsen. For at deltage i konkurrencen skulle I fortælle mig, hvordan I ville style det par solbriller, som I helst ville vinde. Det var rigtig sjovt og inspirerende at læse jeres svar! :)

Vinderen blev Victoria som skriver således: “Brille nr. 2 ville jeg style med en cool glitter sweater, skinny jeans og et par tårnhøje stilletter. For at sætte prikken over i’et, ville jeg tilsætte nogle enkelte smykker, f.eks fra Maria Black. Og en rå, sort læderjakke over skulderen.” Stort tillykke – jeg har sendt dig en mail! Jeg har prøvet at sammensætte en kollage, for at give en idé om, hvordan Victorias styling ville se ud – jeg er vild med det! Hvad siger I? :)

Sorry guys, this post is only in Danish. :)

(Sponsoreret)