hjemmestrikket-sweaterstrikket-sweater

Jeg fik den bedste gave af min mor i går… – Hun havde strikken den fineste og blødeste sweater til mig. ♡ For nylig faldt jeg over et billede af en sweater på Pinterest, som jeg viste min mor, og på ingen tid havde hun selv bikset en lignende opskrift sammen og lavet denne pudderfarvede sag til mig. Jeg ville ønske, at jeg havde arvet min mors strikkeegenskaber – for ikke at tale om tålmodighed, som det jo kræver, når man skal strikke noget større. ;) Forrige år strikkede hun denne oversized sweater til mig, som jeg virkelig også har været glad for. Er der nogle af jer, der strikker meget? I så fald – har I en idé til, hvad man kan starte ud med, hvis man som jeg gerne vil igang med strikketøjet igen, men ikke gider at strikke noget så kedeligt som karklude. Det skal være forholdsvist nemt, men også ende ud med et resultat, som man rent faktisk kan bruge til noget…? ;)

blog

Yesterday I got the best gift from my mom… – She had made this amazing sweater for me. ♡ Recently I found a picture on Pinterest of a really cute sweater and in no time my mom had more or less copied it and made it for me. I wish that I had inherited my mother’s knitting skills – not to mention her patience which it definitely requires when you are knitting e.g. a sweater. ;) Last year she made me this oversized sweater which you might remember? She’s very talented! Does any of you guys knit a lot? In that case – do you have an idea on what to start out with, if you like me would like to start knitting, but don’t want to start out with boring things like dish cloths or similar. It has to be fairly easy to make, but I would also like to end up with a result that I’m proud of and can make use of. ;)