PhotobucketPhotobucketPhotobucketHunden var dog ikke til salg, haha :)PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I morges var min mor og jeg en tur på Gentofte Loppemarked. Jeg elsker at gå på loppemarked – udover at gøre en masse lækre fund til ingen penge, er der også super hyggelig stemning og søde mennesker. I er mange der spørger til, hvor det er godt at tage på loppemarked og hvornår de forskellige finder sted.

Gentofte Loppemarked er et af mine favorit loppemarkeder udover Søllerød Loppemarked, men der er også gode fund at gøre på Hørsholm Loppemarked, Lyngby Loppetorv og Østerbro Loppemarked. Derudover har jeg hørt at loppemarkedet på Onkel Dannys Plads på Halmtorvet skulle være helt utrolig godt, men jeg har ikke selv været der endnu :) De fleste af disse loppemarkeder har åbent kl. 9-14 hver søndag hele sommeren frem til slut september eller start oktober.

Kender I til andre fede loppemarkeder, må I meget gerne smide en kommentar. Nogle loppemarkeder har lukket enkelte søndag, så tjek evt. markedskalenderen før I tager afsted. Nu fik jeg da også nævnt ordet loppemarked pænt mange gange i dette indlæg, haha! ;)

I stopped by a local flea market this morning with my mother. I really love to go to flea markets and do great bargains. If you you’re visiting Denmark some day, you should stop by Gentofte Loppemarked right next to Charlottenlund Station – it’s open all Sundays in the Summer period. :)