diyguidebracelet

Her kommer guiden til armbåndet, som jeg viste jer i går. Det er ret nemt at lave og jeg har prøvet at vise med billederne, hvordan det er lavet trin for trin. I spørger bare, hvis der er noget I er i tvivl om. Kort fortalt vikler man faldskærmslinen rundt om både rhinstenskæde og lædersnor og limer til sidst magnetlåsen i. Husk at hive den hvide tråd ud af fældskærmslinen inden du går i gang, som vist på billede 3.

Hvad du behøver:

  • Lædersnor 4mm. Jeg har ret smalle håndled og her brugt 17 cm lædersnor, men det kommer selvfølgelig an på, hvor brede håndled man har. Køb gerne et par ekstra cm, så der er lidt at tage af.
  • Falskærmsline 4mm. Køb faldskærmslinen 3 gange så lang som lædersnoren, da man bruger meget line til at snørre rundt om lædersnor og rhinstenskæde.
  • Magnetlås 6mm.
  • Rhinstenskæde 4mm. Samme længde som lædersnor.
  • Saks.
  • Sekundlim.

Alle ting er fundet hos neonbracelet
Here you have a DIY guide on how to make a neon crystal bracelet. It’s really easy to make and it takes no time! I’ve tried to show in the pics, how I made it, but just feel free to ask, if you have any questions. :)