avocado-planteravocado-træ-diyavocado-tree-diydiy-avocado-træ

Der er sket meget siden sidst og det skrider fremad med avocadoplanterne. Den første af dem startede ud sådan HER tilbage i februar måned. Det er en langsommelig, men også hyggelig process. ;) Den ældste plante er dog nu i højden blevet overhalet af en yngre fætter. ;) Jeg tror nemlig, at jeg har fundet en metode, som er væsentlig mere effektiv og nemmere at have med at gøre.

I stedet for at plante en sten i et glas vand og skulle skifte vand hver anden dag, kan man tage en sten (med skal og hele molevitten), putte den i en plastikpose i vådt køkkenrulle, slå en knude på og lægge den under sengen eller et andet mørkt sted. Det våde køkkenrulle er nok til at holde stenen fugtet og spiren bliver hurtigere lang og stærk, da den vil søge efter lyset. Når spiren er ca. fem centimeter, planter man den over i en potte med jord og inden længe, begynder den at få små blade.

Når den plantes ud, er spiren helt hvid og den må derfor ikke sættes i direkte sollys, før der er gået en uges tid. Det var et forsøg, men har vist sig, at være langt mere effektivt end første fremgangsmåde. :) Blot et lille tip. Hvordan går det med jeres små avocadotræer? I må endelig blive ved med at tagge mig på Instagram – det er så hyggeligt at følge med.

blog, københavn, high-streetA lot has happened since last time I showed you my little avocado plants. I started the project back in February anf the oldest plant is now no longer the tallest one. I think I have a new method that is significantly more efficient and easier to deal with. Instead of planting a stone in a glass of water and should change the water every other day, you can take a stone and put it in a plastic bag in a wet tissue, tie a knot and put it under the bed or some other dark place. The wet towel is enough to hold the stone soaked and it sprouts faster as it will search for the light. When the embryo is about five centimeters, you should plant it into a pot with soil. When you plant it the sprout is completely white, since it hasn’t got any light so you should avoid direct sunlight in a week or so. It was just an attempt, but I think it’s much easier and more effective than the first method. :) Just a little tip. How’s your little avocado trees doing?