PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Sweater/Ganni, skirt/Zara, leather jacket/Zara, belt/Ebay, boots/Zara, watch/Certina, ring/YSL, bracelets/Ebay, bag/Ebay & hair clip/H&M

… Danish Dynamite! (hæhæ) ;) Jeg var vist lidt optimistisk, da jeg gik ud af døren i går iført hvid nederdel og ruskindsstøvler i regnvejr, men min nye sweater fra Ganni lyste dog lidt op i det grå vejr! :) I dag står den på arbejde hos Day, senere et besøg hos Part Two og i eftermiddag skal jeg hjem og pakke til i morgen, hvor min kæreste og jeg flyver til Mallorca! Can’t wait! Så kan det være, at jeg kan få lidt farve på de blege stænger, haha.. Kan I have en skøn dag piger!

I guess I was a bit optimistic yesterday wearing a white skirt and suede boots in the rain! But anyway my sweater lit up in the grey weather :) It’s new and from Ganni! Today I’m working, later up I’m visiting Part Two and in the afternoon I’m gonna pack all my stuff for tomorrow as my boyfriend and I are heading for Mallorca! Can’t wait! Have a fab day everyone!