PhotobucketPhotobucket

Så kom støvlerne med posten, som jeg bestilte for en uges tid siden. Jeg havde længe ledt efter et par ruskindsstøvler i stil med dem fra Isabel Marant og fandt disse på den australske webshop, Witchery. Tror vi bliver fine venner i løbet af sommeren og derudover er de også perfekte til efteråret. :) De havde dem ikke i min størrelse på webshoppen, så jeg skrev til dem og spurgte, om de havde str. 38 på lager. Det havde de heldigvis, så de sendte dem bare fra en af deres butikker. Virkelig god service!

I just received these gorgeous boots from Witchery. I’ve for a long time been looking for a some boots like the ones from Isabel Marant, and when I found these I just had to get them. I think I’m gonna use them a lot during the Summer and moreover they’re perfect for Autumn.