1. boots, 2. universe dress, 3. jacket, 4. necklace, 5. feather vest, 6. back pack 7. sunnies, 8. sneakers, 9. sweater, 10. universe tee, 11. statement earrings, 12. sweater

Så kom det – det længe ventede Ebay indlæg ;) Jeg ved, at I er mange der har savnet det, mens jeg har været på ferie, haha! Det tager lang tid at lave, så der har ikke været tid til det de sidste par uger. Jeg har denne gang prøvet at finde nogle af de ting, som I har efterspurgt og samtidig tilføjet nogle af de items, som I har været så søde at linke til i tidligere indlæg. Håber I kan bruge det ;)

Hvis I har fundet andre gode sager på Ebay, er I mere end velkomne til at smide et link i kommentarfeltet. I kan læse min Ebay guide, hvis der er noget, som I er i tvivl om, når I handler på Ebay – jeg tror den dækker over de fleste spørgsmål. :)

Here is another round of Ebay goodies! I haven’t had time to make this kind of posts while I were on holiday, as it takes quite a long time to find the good stuff on Ebay :) I’ve tried to find some of the items, that you requested last time. Hope you like it ;)