Fødselsdagsfrokost under æbletræet.

Lily er stoppet med at sove til middag, men af og til har hun stadig brug for den og fik sig derfor en lille lur i skyggen, mens vi andre spiste frokost. <3

Mindsten <3

Vores dejlige niece, Mona, som kun er to måneder ældre end Louis. <3 De skal nok lave en masse ballade sammen, når de bliver ældre.

Min blomsterpige <3

Jeg var hoppet i en fin hvid kjole, som sødeste Acie gav mig sidste år.

Verdens bedste Farmor. <3

Elsker <3

Min dejlige svigermor havde fødselsdag forleden og inviteret til frokost i haven, leg og hygge. De har verdens skønneste have og vejret var bare perfekt, så vi tilbragte hele dagen udendørs. Leg i sandkassen, sæbebobler, nussede deres små kaninunger og Lily fik lov at se farfars bier helt tæt på for første gang. Lige dér var hun enormt sej og modig, men ellers kan vi godt mærke, at det er to københavnerbørn, vi har os. Lily vil ikke sidde i sandkassen, når der kravler bænkebidere og tissemyrer rundt på kanten og Louis er rædselslagen for deres høns, haha… Han stikker simpelthen i et hyl, når vi nærmer os hønsehuset. Jeg glæder mig til, at vi får vores egen have en dag, så vi kan få rodet bod på den sag. :)

Vi leder i øvrigt stadig efter hus. Den villa, som vi seriøst overvejede, har vi droppet igen. Værelsesfordelingen var simpelthen ikke særlig godt indrettet til en børnefamilie og kunne ikke sådan lige laves om. Samtidig var ejerafgifterne meget høje og det slipper man jo aldrig af med igen, så der var flere elementer der gjorde, at vi ikke lagde et bud. Så vi leder videre med lys og lygte. Jagten er virkelig sat ind nu, kan jeg mærke, og det fylder enormt meget i vores tanker. Vi vil rigtig gerne flytte nu. Mere end nogensinde – så kryds lige fingre, ikke? <3 Faktisk skal vi ud og se to huse i denne weekend, så nu må vi se, hvad der sker. Kan I have en skøn lørdag.