Chunky cardigan/Acne, watch/Marc Jacobs, top/Storm & Marie, skirt/Isabel Marant Etoile, hat/FWSS, bracelet/Clarie Anastasia, boots/Isabel Marant, nail polish/Chanel, coat/Gina Tricot

Jeg ville elske at hoppe i dette outfit på en kølig efterårsdag som idag! Jeg har længe været forelsket i den chunky cardigan fra Acne, som findes i tre lækre efterårsfarver – jeg kan ikke helt beslutte mig for, hvilken en jeg skal gå efter. I dag står den på børnefødselsdag og familiehygge – elsker lørdage som disse. Håber også I får en dejlig dag piger! Ses senere.

I would love to wear this outfit today – warm and comfy on a cool Autumn day like today. I’ve been craving the chunky cardigan from Acne for a while now – it’s available in three different colours and I can’t really decide which one to go for :) See you later girls.