stropløs-kjolerandom-luxury-dressDANCING IN THE WIND

Jeg sad her til aften og ledte efter nogle billeder på min harddisk og faldt tilfældigt over disse feriebilleder fra Rhodos. Der er noget magisk over den kjole… Både måden den danser i vinden og de minder den vækker. Hver gang jeg tager den ud af skabet, minder den mig om dengang Christoffer og jeg lige var flyttet sammen, da bloggen for alvor begyndte at vokse sig større og en tid hvor jeg skulle lære meget om mig selv og hvad jeg var i stand til. Jeg synes stadig, den er mindst lige så smuk, som da jeg fik den – dog ville jeg bruge den med nogle andre, mindre chunky sko i dag. Har I også noget tøj i garderoben, I aldrig skiller jer af med, som vækker helt specielle minder?

blog, københavn, high-street

I stumbled upon these holiday pics from Rhodos on my hard disc tonight. There are something magical about that dress… Both the way it is dancing in the wind and the memories it evokes. Every time I take it out of the closet, it reminds me of when Christoffer and I had just moved in together, when my blog really began to grow bigger and a time where I had to learn a lot about myself and what I was capable of. I still think it is at least as beautiful, as when I got it – I would combine it with some less chunky shoes today though. Do you also have some clothes in your wardrobe, you never will get rid of that evokes special memories?

modeblog