Pantene har lavet et nyt koncept, How’s your hair! Et site med alverdens stylingstip, hår tutorials, gode råd om hårpleje og forskellige gæstebloggere. Jeg synes det er et fedt koncept. :) Hvis man registrerer sig og svarer på nogle spørgsmål, bliver indholdet på siden personligt tilpasset til ens egen hårtype og stil. Jeg har været så heldig at få lov til at gæsteblogge på How’s your hair, hvor jeg svarer på et kort interview om blandt andet mine hårvaner og værste hårminde og så har jeg lavet en guide til hvordan man laver en sildebensfletning som denne (under fanen tutorial). I kan kigge forbi her, hvis I skulle få lyst.

Pantene has just launched a new koncept, How’s your hair. It’s a site with everything from styling turorials, advide on haircare and guestbloggers. I really like the concept and have had the fortune to make a few posts on the site. See it here.