frisure@2x

 – In love with these hair colors –

Jeg har ikke været til frisøren siden april, så mit hår ligner efterhånden lidt af en høstak, hvis ikke jeg styler det og putter alverdens produkter i spidserne. Jeg fik lavet lyse striber for første gang for to år siden og er lidt træt af, at det skal holdes ved lige. Samtidig synes jeg, at det bliver utroligt tørt af det.

Jeg vil gerne have min naturlige hårfarve tilbage, som efterhånden er vokset 10 cm ud, men jeg vil helst nøjes med kun at farve det afblegede stykke tilbage til min egen hårfarve. Jeg har ikke så meget erfaring med hårfarve, men det er der sikkert flere af jer der har. :) Kan man godt nøjes med at farve det afblegede stykke af håret? Eller skal man farve hele håret igen? Jeg har bestilt tid til frisøren på tirsdag, så det kan blive fikset. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve just made an appointment with my hairdresser as my hair seriously needs to be taken care of. It’s has got a weird yellow color and looks like a haystack unless I use hours on styling, haha… :) Above are som nice hair colors for inspiration. 

Photo credit: Pinterest