PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kan I huske, at jeg tippede om at Bahne skulle afholde modeshow? :) Det fandt sted i torsdags i Field’s og det var et super show. Bahne havde sammensat en hel masse lækre outfits fra massevis af mærker fra deres butik bl.a. Day Birger et Mikkelsen, 2ND DAY, Malene Birger, Maison Scotch, Rützou, Munderingskompagniet og mange, mange flere. Jeg synes det var super fedt at se, at de brugte normale piger på catwalken og i alle aldre. :) Der var mange af tingene, som jeg ville ønske hang i min egen garderobe – blandt andet de seje leopard jeans fra By Malene Birger, den grønne parka med pelskrave og de lækre, sorte læderleggings fra Munderingskompagniet – og, og, og… :) Det var alt i alt et super godt show og noget mega lækkert tøj. Der var tilmed nogle rigtig lækre goodiebags og 20% i butikken på alt! Jeg holdt mig dog i skindet, haha :)

Last Thursday I went to a fashion show hosted by the Danish fashion and lifestyle store, Bahne. There were so much nice clothes! I was especially fond of the leopard jeans from By Malene Birger, the green parka coat and the black leather leggings from Munderingskompagniet – and, and, and…. :) I was such a great evening.