black-friday

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE

Som de fleste af jer nok er bekendt med, er det i dag “Black Friday”, juhu! Det betyder masser af rabatter på alt fra tøj, sko og smykker til boligindretning, beauty produkter og meget mere. I den forbindelse har jeg fået lov til at give jer en 20% rabatkode, som gælder på hele Nellys sortiment – pånær et par få udvalgte mærker: Michael Kors, Ralph Lauren Polo, Ralph Lauren Denim & Supply, Marc Jacobs, UGGS, Primeboots, Parajumpers, Phillip Lim & By Marlene Birger. Ikke dårligt, vel? Jeg har ovenfor valgt nogle af mine personlige sorte favoritter. Koden er “BLACK20” og indtastes ved checkout. Jeg tror også, at min mor og jeg skal gå lidt shop-amok i dag, når vi ankommer til London. ;)

linje-prikket@2xAs most of you probably are familiar with, today is “Black Friday”, hooray! That means lots of discounts on everything from clothes, shoes and jewelry to interior stuff, beauty products and much more. In this connection I have been allowed to give you a 20% discount code that applies on the entire selection at Nelly – except from the following brands: Michael Kors, Ralph Lauren Polo, Ralph Lauren Denim & Supply, Marc Jacobs, UGGS, Primeboots, parajumpers, Phillip Lim & By Marlene Birger. Not bad, huh? I have chosen some of my personal black favorites in the collage above. The code is “Black20” and is entered at checkout. Happy shopping.

Sponsored by Nelly.com