1. sweatshirt, 2. bracelets, 3. boots, 4. coat, 5. skirt, 6. army shirt, 7. sweater, 8. T-shirt, 9. sweater, 10.  necklace, 11. T-shirt, 12. gloves

Et længe ventet indlæg – her er endnu en omgang Ebay goodies! :) Flere af jer har efterspurgt striktrøjer og sweatshirts, så det er hvad jeg har fokuseret mest på denne gang. Er der noget I ikke kan leve uden? Og er I selv faldet over noget godt på det sidste? Del gerne et link i kommentarfeltet, hvis I har spottet noget godt :) I kan læse min Ebay guide, hvis I er i tvivl om, hvordan Ebay fungerer, told osv. – der er svar på det meste. God aften babes!

Here is another Ebay post, that I know a lot of you guys have been waiting for. :) Is there something that you just can’t live without? :) Feel free to share a link, if you have stumbled upon a good bargain on Ebay :) Have a great evening babes!