Nu nærmer nytårsaften sig og i den forbindelse er I mange der spørger ind til, hvilke smykker der kunne passe til en ekstravagant festkjole. Jeg har stylet dette outfit med rå smykker i samarbejde med det danske smykkefirma, Aagaard. Hvis jeg var hjemme til nytår, ville dette være mit valg til nytårsfesten. :)

Jeg har min kjole på fra 2ND DAY og har valgt at style den med oxiderede sølvsmykker for at bevare det rå look og for at matche pailletterne på kjolen. Jeg synes at oxiderede sølvsmykker som disse er gode til at tone en feminin festkjole ned og gøre looket mere råt og give det kant.

Når man har en kjole på med mange sten og pailletter, eller hvis det generelt er en kjole der “larmer” meget, så synes jeg det er flot at holde smykkerne nedtonede. Jeg har også her prøvet at style det enkelt, men med mange smykker der hver især “fylder” meget lidt, men som tilsammen ser ud af meget :) Jeg synes stadig man lægger meget mærke til smykkerne, selvom kjolen er så iøjnefaldende.

Desuden kan jeg rigtig godt lide looket med mange forskellige ringe på samme hånd. Og ringen med armbåndet sætter lige prikken over i’et i denne kombination :) Den lækre earcuff med sten der går op ad øret synes jeg også super fed og perfekt til nytår med dens små, glitrende sten! I kan finde smykkerne på Aagaards webshop. Og de ligger tilmed i et overkommeligt prisleje! Hvad synes I om looket med smykkerne? :) Og hvad skal I selv have på af smykker til nytår?