Så blev det tid til endnu en lækker julekonkurrence i samarbejde med det danske smykkefirma, Aagaard. Der udloddes et par smukke øreringe med stjerner og en lækker ring med sten. Begge kan er i forgyldt sterlingsølv fra kataloget “Rock meets Romance“. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at signe op til Aagaards nyhedsbrev (her) og smide en kommentar med jeres navn og email til dette indlæg. Der findes en heldig vinder efter jul.

 

It’s time for a lovely Christmas competition in collaboration with the Danish jewelry company, Aagaard. You can win a beautiful pair of earrings and a lovely ring. Both are from the catalog “Rock meets Romance“. The only thing you have to do to participate is to sign up for Aagaard’s newsletter (here) and drop a comment with your name and email in this post. :)