Pailletdrømmen fra 2ND DAY er ikke den eneste pailletkjole jeg har købt på det seneste. Jeg har også erhvervet mig denne gudesmukke cocktailkjole fra Day Birger et Mikkelsen. Det er alt for fristende, når man arbejder for dem og kigger på kjolerne hver eneste dag :) Jeg havde denne på til en julefrokost i november, så nu hænger den bare og venter på endnu en fest! Havde jeg været hjemme til jul, var jeg nok hoppet i denne i aften :) Uh, nu nærmer juleaften sig, hva’! :) Hvad skal I have på?

The sequin dream from 2ND DAY isn’t the only sequin dress that I have bought lately! I have also bought this amazing cocktail dress from Day Birger et Mikkelsen. It’s so temptating when I work for them and look at them every dingle day! I wore this dress for a Christmas lunch in November and got a lot of compliments. Now it’s just waiting for another party to come! If I had been home for Christmas, I definitely would have worn this dress. What are you gonna wear tonight?