De fleste af jer kender sikkert allerede til Downtown, hvor man hver dag kan købe fede deals til halv pris. Nu har Downtown fået en lillesøster, Downtown Plus. Plus forhandler lækre kvalitetsvarer og her er der også penge at spare! I første omgang kan man f.eks. spare 40% på John Masters Organics hårprodukter, 20% på Lubarols lækre cashmere tørklæder og huer og hele 60% på en Bamix stavblender, som må være rolls royce inden for gastronomi. :) Jeg skal helt klart kigge nærmere på både cashmere sagerne og hårprodukterne! Det er en god idé at holde øje på sitet, for det bliver hele tiden opdateret med  nye, ekslusive items. Nu er tippet hermed givet videre – jeg er vild med konceptet! :) God søndag aften piger.

I guess a lot of you are already familiar with Downtown, which is a site with a lot of different products with a saving of 50%. Now Downtown has got a little sister, Downtown Plus, where you can also save a lot of money on exclusive products. Among other things, they offer 40% discount on John Masters Organics hair products and 20% discount on Lubarol’s cashmere items. Just a small tip of the day! :) I love the concept!

(Sponsoreret)