marcjacobsdot_zps1847103fPhotobucket

Jeg har testet den fine “Dot” fra Marc Jacobs i et godt stykke tid og gav en anmeldelse af den for en uges tid siden her på bloggen. Jeg er virkelig begejstret for den og har brugt den flittigt siden jeg modtog den – den dufter af en blanding af jasmin, vanilje, røde bær og musk. Jeg bruger den til hverdag, men det er også en lækker festduft, da det er en duft man husker og som bliver “hængende” hele aftenen. :) 

Nu har en af jer også mulighed for at få fingrene i en! For at deltage skal I fortælle i kommentarfeltet, hvad designet på flakonen er inspireret af – I kan hente lidt hjælp her. Husk at skrive jeres fulde navn og emailadresse :) Konkurrencen slutter på onsdag d. 26. oktober, hvorefter jeg finder en heldig vinder.

I’ve been testing the new perfume from Marc Jacobs “Dot” for a while now. It’s fresh and flowery and makes me think of Summer! Moreover I really love the crazy design – sophisticated and eye-catching and a piece of art in itself! ;) Now you guys get to opportunity to win this perfume. The only thing you have to do is to tell me what the design is inspired from. Please write it in a comment along with your full name and email adress. The competition end on Wednesday 26th. Good luck! :)

 
(Sponsoreret)