clarinsLigesom Cecilie er min dejlige veninde, Birgitte, også glad for de franske mærker, når det gælder beauty produkter. Hun har har udvalgt en favorit fra Clarins, “Instant Light Natural Lip Perfector“. Det er en mellemting mellem en lipgloss og en lip balm, da den både giver shine til læberne og samtidig masser af fugt. Birgitte bruger den til både hverdag og fest, da den er meget neutral, men alligevel tilfører en svag lyserød, skinnende farve til læberne. Derudover siger hun, at den ikke klistrer og så dufter den desuden rigtig godt. Birgitte har den i farven “Petal shimmer” – find den HER (affiliate). Se også Mettes, Nadias, Christinas og Cecilies favoritter! God dag, piger.

My dear friend, Birgitte, is like my friend, Cecilie, very fond of the French beauty brands. She has here picked out a favorite from Clarins “Instant Light Natural Lip Perfector” in the colour “Petal shimmer”. It’s works both as a lipgloss and a lip balm, as it adds a lot of shine, but at the same time it adds moisture to the lips. Birgitte thinks it’s perfect for everyday use as well as going out, as the colour is quite neutral. Moreover she says, that it isn’t sticky at all and it smells very nice :) Thumbs up! Find it HERE (affiliate). Remember to also check out Mette’sNadia’sChristina’s and Cecilie’s favorite beauty products! Have a great day, babes.