acapulco chairDet er ikke nogen hemmelighed, at jeg udover mode er vild med boligindretning! Derfor vil jeg lige tippe jer om, at Ok Design endnu engang holder lagersalg lørdag og søndag d. 23. og 24. februar fra kl. 11-15 på Dortheavej 6, Kbh NV. Man kan spare 35-80% på varer fra deres restpartier, 2. sortering og prototyper! Jeg synes de har rigtig mange fede ting og jeg er især vild med deres Acapulco stol, som også findes i mini-udgave – super cute! Gav selv min niece en i dåbsgave for nogle måneder siden ;) Hermed er tippet givet videre til alle jer, der er lige så interiørtossede som mig!

I just want to tell you that the Danish brand Ok Design is hosting a cool factory outlet where you can save 35-80% on their collection! It takes place the 23rd and 24th of February from 11-3pm at Dortheavej 6, Copenhagen NV. I absolutely love their “Acapulco” chair which also is available in a mini version! Super cute.

ok design