bakkeuldtaeppebakke-til-morgenmadpeonervase

Som jeg viste for et par uger siden, har vi fået ny sofa fra Idé Møbler – se den HER. Før vi besøgte butikken, kendte jeg egentlig kun til deres sofaudvalg og var ikke rigtig bekendt med deres øvrige sortiment. Vi var derude flere gange, fordi vi ikke kunne beslutte os, og der gik det op for mig, at de også har en masse andre fine ting til boligen. Udover vores sofa bestilte vi også disse to smukke glasvaser, uldplaiden og den hvide serveringsbakke.

Vi har en søndagstradition herhjemme, hvor vi spiser morgenmad i sengen… Og hertil er den hvide bakke altså genial, da den har ben, man kan slå ud. Vi bruger den i øvrigt, når vi går til og fra køkkenet og den fungerer fint som et ekstra lille bord i stuen til mad og drikke, hvis ellers Frøken Pilfinger ikke er i nærheden. :)

Jeg er også vild med de smukke glasvaser, som er gode alternativer til vores store runde vase, vi bruger rigtig ofte og jeg altid får så mange spørgsmål omkring. Det er dejligt at have lidt at skifte med. Det eneste minus ved store glasvaser er, at de fylder helt vildt i skabene, haha… I er flere der har spurgt til de fine boligsager, når jeg har vist dem hist og her på Instagram, så nu ved I, hvor I kan finde det hele. :) Ellers vil jeg bare ønske jer en herlig eftermiddag.