designerforumDe to heldige vindere af konkurrencen om billetter til Designer Forum blev Emilie og Anja. Stort tillykke! For at deltage skulle I smide en kommentar, hvor I beskrev, hvad I oftest går efter, når I tager til lagersalg samt like Designer Forum på Facebook. Emilie og Anja skrev følgende:

Emilie: “Jeg går efter guldet;) Som er alle de ting jeg har sukket efter men ikke har haft råd til med en su ;) Så det er de dyre trend mærker! Håber virkelig jeg vinder! Fik næsten helt sommerfugle i maven, da jeg læste at det er i denne weekend ;) Så skal helt klart derind ligemeget om jeg vinder eller ej. Men ku være fedt at prøve at vinde en konkurrnce- har jeg ALDRIG prøvet nogensinde i mine 26 år. Så krydser fingre! ;)”

Anja: “Jeg er en sucker for lagersalg og elsker at gode kup. Dels fordi jeg er studerende med ikke så mange penge til rådighed men også fordi man virkelig kan gøre nogle gode fund! På trods af dette og at jeg har boet tre år i KBH nu, har jeg endnu ikke haft muligheden for at komme til designerforum, så jeg ville blive ovenud lykkelig hvis jeg vandt en billet :)”

Designer Forum starter som sagt i dag kl. 17:30, for dem der har købt VIP billetter, lørdag holder de åbent fra 10-17 og søndag fra 10-16. I kan følge Designer Forum på Facebook, hvis I vil holdes opdateret. Jeg skal ihvertfald forbi og se om der er noget jeg ikke kan leve uden :)

(Sponsoreret)