ebay1. zebra skirt, 2. leopard sweater, 3. sunnies, 4. lace skirt, 5. crochet shorts, 6. skull top, 7. sequin collar top, 8. statement necklace, 9. studded denim shorts, 10. sequin leggings, 11. eagle sweatshirt, 12. black dress

Så blev det endelig tid til endnu en omngang Ebay goodies. I er mange der har spurgt efter dem og der har også været langt imellem dem den sidste måneds tid – men bedre sent end aldrig, er det ikke det man siger? ;) Husk at I kan læse min Ebay guide, hvis I er i tvivl om hvordan man bruger Ebay, toldregler og meget mere. xxx Christina

I know a lot of you have missed my Ebay goodies posts on the blog – It takes quite a while to make these kind of posts and I’ve been very lately, but better late than never, right? :) Feel free to drop a link, if you have stumbled upon some nice Ebay bargains too. xxx Christina