H&M-trendstriktrøjemodeblogsweaterSweater/H&M, jeans/Sandro, bag/Chloé, boots/Asos

Sidste gang jeg viste sweateren HER, blev jeg spurgt, om jeg var gravid. Let’s make it clear: det er jeg ikke. :) Jeg burde måske gemme den langt væk, når den får mig til at fremstå som om, jeg er i femte måned, men jeg kan nu godt lide det oversized look, så jeg tror bare, jeg ser bort fra den kommentar, haha… Selvom det sikkert var skrevet i bedste mening. Både H&M og Zara har virkelig mange fine striktrøjer i øjeblikket – blot et lille tip.

linje-prikket@2x
Last time I showed you this sweater HERE, I was asked, if I was pregnant. Let’s make it clear: I am not. :) Perhaps I should throw it away when it makes me look as if I am half way through a pregnancy, but anyway I like the oversized look, I just think I disregard the comment. Haha … Although it was probably written in the best sense. Both H&M and Zara has lots of delicious sweaters at the moment – just a little tip.
modeblog