armyjakke

Nicoline og jeg har kendt hinanden siden børnehaven, gået i folkeskole sammen, på samme gymnasium og ikke mindst har vi begge gået på KEA Design & Business. Hun er en af mine bedste veninder og vi har altid været meget tætte. Folk siger altid, at vi ligner hinanden meget og i folkeskolen blev vi ofte forvekslet. Billederne her er fra i onsdags, hvor vi var sammen – flere billeder følger senere af Nicolines outfit. God fredag allesammen og hurra for gode venskaber ♥

Nicoline and I have known each other since kindergarten and we have always been very close. We often get told, that we look like each other and in public school the teachers had a hard time finding out who was who. These pics are from last Wednesday when we hang out – more pics will follow later of Nicoline’s outfit. Have a fab day ladies and hurray for good friendships ♥