capadocia
{Capadocia, Turkey}

Christoffer og jeg taler ofte om, hvilke lande vi gerne vil besøge. Der er så mange fantastiske steder ude i verden og listen bliver kun længere og længere. Nogle af de mest spændende og anderledes steder, jeg nogensinde har besøgt, er smukke og farverige Goa (se billeder HER), Cambodja/Laos/Thailand/Vietnam som jeg besøgte som backpacker (se billeder HER) og Filippinere (se billeder HER). Her er 8 destinationer, som står højest på “rejseønskelisten”. Hvilke lande drømmer I om at besøge? Og hvor er det fedeste sted I har været? :)

linje-prikket@2x
Christoffer and I often talk about which countries we would like to visit. There are so many amazing places in the world and our list just keeps getting longer and longer. Some of the most exciting places I’ve ever visited is beautiful and colorful Goa (see pictures HERE), Cambodia/Laos/Thailand/Vietnam which I visited as a backpacker (see pictures HERE) and The Philippines (see pictures HERE). Here are 8 destinations, we would reallylike to visit some day. Which countries are you dreaming of visiting? And where is the coolest place you’ve been? :)

ubud-bali
{Ubud, Bali}

pink-beach-bermuda
{Pink sand beach, Bermuda}

maldives
{The Maldives}

pamukkale
{Pamukkale, Turkey}

pig-island
{Pig Island, Bahamas}

tulum-mexico
{Tulum, Mexico}

venedig-itly
{Venice, Italy}

PHOTO CREDIT: PINTEREST