home spapantenetreatoverfootbathSHAMPOO Det er nu femte uge i “Treatover” projektet i samarbejde med Pantene. Det er fedt at høre, at så mange af jer rent faktisk er blevet en del af projektet og blandt andet er begyndt at bruge hårkur hver søndag. Pantene anbefaler som sagt at man gør det en gang om ugen. Har I husket det i dag? :)

Sidste uge handlede “Treatover” projektet om velvære og jeg viste jer lidt billeder fra en spatur med min veninde HER. I denne uge handler det om, hvordan man kan lave spadag derhjemme – for ærlig talt så ville det nok blive lidt dyrt i længden at tage i spa hver uge, haha.

Det er rigtig sundt for både krop og hår, at få slappet rigtig godt af engang imellem. Hvis kroppen er stresset og aldrig får slappet helt af, kan håret blive glansløst og i værste tilfælde kan man tabe hår af det. Jeg har selv rigtig travlt i hverdagen, så jeg har virkelig prøvet at følge Pantenes råd om at lave spadag/afslapningsdag derhjemme engang imellem og bruge hårkur hver søndag. :)

Jeg har verdens mindste badeværelse, men man kan alligevel godt gøre det lidt hyggeligt med stearinlys, lidt blomster osv. :) Det er lige prikken over i’et og gør det lidt mere hyggeligt at holde spadag derhjemme. Billederne her er fra i dag, hvor jeg tog mig tid til at tage fodbad, bruge hårkur, ansigtsmaske og lægge neglelak. Det er virkelig noget man gør alt for sjældent! Jeg har også lavet en Spotify liste, som jeg lyttede til imens. :) I kan finde den HER. God aften ladies!

(I samarbejde med Pantene)