fest-frisure

Juhu… Så blev det fredag og tid til at dele ugens frisure. <3 Denne gang har jeg valgt at lave en håropsætning, en festlig knold eller hvad vi nu skal kalde den, der er lidt finere i udtrykket end sædvanlig. Den kan dog tones op og ned afhængig af, hvor stramt eller løst man sætter den og hvilket tøj man kombinerer med. Forestil jer en lidt mere rodet version tilsat en denimskjorte – så ville den også være velegnet en onsdag morgen. :) Den ser måske kompliceret ud, men den er super nem at lave og tager ikke mere end fem minutter at sætte. Man ruller håret lidt ala en burrito og sætter det til sidst fast på hovedet med 6-8 hårnåle – både i siden, top og bund, som er det der sker på billede 5-7. Et lille trick er at starte med at give håret lidt tekstur ved at bruge enten tørshampoo eller texture spray. Håret bliver derved nemmere at arbejde med og mindre flyvsk. ;) Jeg håber, I kan lide frisure. Se flere nemme håropsætninger HER, HER og HER.

blog, københavn, high-streetWehu… So it’s Friday and time to share this week’s hairstyle. <3 This time I have chosen to make a hairstyling, a festive bun or whatever we should call it, which is slightly more festive in its’ expression than the hairstyles I usually share with you guys. Nevertheless, it can be toned up or down depending on how tight or loose you put it and what clothes you wear with it. It may look complicated, but it’s super easy and takes no more than five minutes to make. You simply roll your hair like a burrito and settle it on your head with 6-8 bobby pins – both in the side, top and bottom which I’m showing in pic number 5-7. A little trick is to start by giving the hair a little texture by using either dry shampoo or texture spray. The hair becomes easier to work with and less flighty. ;) I hope you like this hairstyle. See more easy updos HERE, HERE and HERE.

fest-frisure-nem