Godmorgen allesammen. Så er det blevet tid til en ny vlog. I kommer som sædvanlig med mig rundt hele dagen som fluen på væggen – denne gang står den på både familiehygge, frokost med min far og det fineste event med Estée Lauder. Derudover viser jeg en guide til, hvordan jeg lægger min hverdagsmakeup med deres lækre produkter på en nem og naturlig måde.

double-wear-foundation

Eventet som I også får et indblik af i videoen lå på Women’s Day. Kvinden der startede virksomheden, Mrs. Estée Lauder, var nemlig selv en forgangskvinde, entreprenør og “power woman” inden for sit område. Hun byggede en succesfuld og global beauty virksomhed op i en periode, hvor andre kvinder var hjemmegående. Hun var en rollemodel for andre kvinder og delte glædeligt ud af sine erfaringer. Estée Lauder ville derfor gerne sætte fokus på dagen og fejre stærke kvinder, der inspirer hinanden til at nå deres mål, være den bedste udgave af sig selv og forfølge sine drømme. Jeg elsker den mentalitet – kvinder der løfter hinanden op.

Desværre tror jeg, at mange kvinder har en tendens til at falde i sammenligningsfælden og ofte se græsset grønnere på den anden side, men er vi med til at vande hinandens haver, er det nemmere at se det grønne græs gro på sin egen matrikel – så at sige. ;) At understøtte og opbakke hinandens forcer og forskelligheder og hjælpe hinanden til at tro på, at det man gør er godt nok. Det synes jeg er sejt og er noget, som jeg forsøger at efterleve.

estee-lauder-double-wear-foundation

I makeup delen af videoen viser jeg som sagt min hverdagsmakeup step-by-step med deres “Double Wear” foundation i fokus. Den findes i intet mindre end 60 nuancer, så det burde være muligt at finde én, der matcher stort set perfekt til ens hudtone. I videoen kan I blandt andet se, hvordan jeg fandt frem til min nye farve og høre hvordan I kan få testet jeres egen helt gratis. :)

estee-lauder-double-wear-stay-in-place-makeup

Det er et helt år siden, at jeg fortalte jer om denne foundation første gang og jeg har brugt den lige siden. Det er en foundation med forholdsvis høj dækkeevne, men den ser stadig meget naturlig ud på huden, hvilket klart er det udtryk, jeg går efter. At ligne mig selv – bare i den allerbedste udgave. ;) Man kan også bygge den op afhængig af, hvor meget man vil have dækket. Nogen dage blander jeg den også med min dagcreme for et endnu mildere udtryk, hvilket også fungerer super godt. Inden jeg afslører for meget, synes jeg, at I skulle tage at trykke “play” ovenfor, så I selv kan vurdere, hvordan den ser ud i virkeligheden i samspil med de øvrige makeupprodukter og i øvrigt bare følge med på sidelinjen i vores hverdag. :) Jeg håber, I kan lide videoen. Hav en rigtig dejlig dag.

makeup-estee-lauder

— PRODUKTERNE JEG BRUGER I VIDEOEN — 

Primer: Double Wear Flawless Hydrating Primer
Foundation: Double Wear Stay-in-Place Makeup (jeg har den i farven: “01N Porcelain”)
Highlighter: Double Wear Brush-On Glow (jeg har den i farven: “1N Extra Light”)
Solpudder: Bronze Goddess Powder Bronzer (jeg har den i farven: “01Light”)
Blush: Pure Color Envy Sculpting Blush (jeg har den i farven: “410 Rebel Rose”)
Bryn: Micro Precision Brow Pencil (jeg har den i farven: “07 Taupe”)
Mascara: Double Wear Zero-Smudge Lengthening Mascara
Læbestift: Pure Color Envy Sculpting Lipstick (jeg har den i farven: “Envy 360 Fierce”)

Find alt hos Estée Lauder