sarenza

Det er igen tid til en lækker konkurrence her på bloggen. Denne gang er det i samarbejde med Sarenza, hvor I har mulighed for at vinde 500 kr. til fri afbenyttelse på deres webshop! Ikke dårligt, vel? :)

For at deltage skal I gå ind på Sarenzas webshop HER og finde det par sko, som I synes ville passe bedst til ovenstående outfit. Desuden skal I “like” Sarenza på Facebook HER.

Hvilket par sko I vælger, og hvilken stil de skal afspejle, er helt op til jer. Jeg synes generelt at sko fuldender et outfit og afgør om det skal være dressed up eller casual. :) Jeg finder en vinder d. 22. maj, som bliver udnævnt her på bloggen.

 

It’s time for a new competition – this time in collaboration with Sarenza whereyou have the chance to win a gift certificate worth DKK500! Not bad, huh? :) The only two things you have to do to participate is to go to Sarenza HERE and select a pair of shoes you find suitable for this outfit above. Moreover you have to “like” Sarenza on Facebook HERE. Good luck ;)

(Sponsored)