gina tricot sommerfilmcarphotoshootbord dekorationDet fine sommerbord! :)skærgårdenfotoskydningphotoshoot gina tricotbomber jacketdanmarks største modeblogbloggersJeg skulle køre den gamle bil under indspilningen og kom til at trykke dythornet i bund, da jeg steg ud af bilen, så det satte sig fast og larmede ud over hele marken, haha.. Vi er ved at dø af grin over det på billedet!lace dressDet var sådan en sjov oplevelse med Gina Tricot i Stockholm i onsdags og vejret var helt perfekt til at skyde en sommerfilm! Noget af det sjoveste ved at have en blog er oplevelser som disse, fordi man kommer til at møde bloggere fra andre lande og arbejde tæt sammen med store brands. Jeg føler mig meget heldig at have det med i bagagen :)

It was such a fun day in Stockholm with Gina Tricot last Wednesday. The weather was just perfect for shooting a Summer movie. It’s experiences like this that makes blogging so much fun – I love to meet bloggers from all over the world and work closely together with big fashion brands. I feel very lucky :)