I dag er vi gået ind i syvende uge i “Treatover” projektet i samarbejde med Pantene! Tiden flyver afsted – jeg synes lige vi er startet, haha :) I denne omgang handler det om ferie og sommerens hårtrends og hvordan man kan pleje sit hår bedst muligt, når man er meget i solen.

vacationSom jeg tidligere har talt om, skal jeg til Puerto Banus med 8 veninder til sommer og det glæder jeg mig rigtig meget til! Især når jeg kigger ovenstående feriebilleder igennem fra de sidste par år. Kan næsten ikke vente! :) Når man er meget i solen, bliver ens hår meget hurtigere slidt og udtørret, så derfor skal man passe lidt ekstra godt på det i løbet af sommeren.panteneDet er en god ide at bruge en varmebeskyttende spray, som ovenstående fra Pantene, når man er i solen, da den beskytter håret mod solens stråler og gør at det ikke bliver udtørret så hurtigt. Jeg har den til farvet hår “Instant protection & shine spray”, men den findes også til både fint/tyndt og mellem/tykt hår. Jeg har brugt den lige siden vi startede med dette “Treatover” projekt – både før føntørring, glattejern og krøllejern og den virker også i solen. Rigtig smart synes jeg :) Og så giver den samtidigt lidt glans til håret. Man skal selvfølgelig også huske at bruge hårkur lidt oftere end normalt om sommeren, hvor håret er mere udsat.

summer hair trendsJeg ved der er mange af jer, som går en masse dejlige sommerfester, bryllupper, studenterfester osv. i møde her til sommer, så hvorfor ikke kigge lidt på hårtrends? :) Der er altid en masse forskellige trends, når det kommer til hår, men jeg tror på disse tre ovenstående frisurer her til sommer. De er alle ret nemme at opnå. En lavtsiddende knold er et hit denne sommer – enten sat lidt rodet i en elastik eller mere “pænt” med hårlak og hårnåle. Den anden frisure jeg tror bliver et hit er mere boheme-inspireret med enten løsthængede, lidt rodet, romantisk hår eller opsat med fletninger og løse totter. Den sidste frisure, som nærmest er et hit hver eneste sommer er surfer chick frisuren. Et rodet, råt “jeg kommer lige fra stranden”-agtigt look med løst, bølget hår. Anskaf jer en saltvandsspray og en softstyler, så er denne frisure ret nem at lave og super cool. :)

Jeg vil også lige minde jer om, at I stadig kan nå at være med i Instagram konkurrencen i samarbejde med Pantene, hvor I kan vinde et lækkert spa-ophold. I skal bare oploade et inspirerende billede af jeres hår på Instagram, beskrive kort hvad jeres bedste hårtip er til at få et sundt hår, “tagge” billedet med #pantenetreatover og @passionsforfashion. Så er I med i konkurrencen :) 

I næste uge skal vi bagom kameraet med Miabella Ristorp. :) God aften piger!

(I samarbejde med Pantene)