beachwear1. white dress HERE, 2. printed trousers HERE, 3. printed dress HERE, 4. beach jacket HERE, 5. white dress HERE, 6. green dress HERE, 7. neon dress HERE, 8. strappy dress HERE, 9. white shorts HERE

Mange af jer har sikkert en lækker sommerferie i vente og andre skal måske bare nyde sommeren herhjemme i Danmark. I begge tilfælde bliver det nok til en del strandture – skal vi ikke satse på sol i DK hele sommeren? :) Og når man skal på stranden, at det rart at have noget tøj, som man let kan hoppe i over strandtøjet, så her er mine ni bud på lækkert strandtøj, som et par af jer har efterspurgt. :)

Soon it’s time to go to the beach and I guess a lot of you are going on vacation this Summer. Therefore I have made this small collage with cool beachwear to cover up your bikinis, that several of you have asked for :)