hotel-i-helsinkihotel-lilla-robertslilla-roberts

Jeg er netop kommet hjem efter en hel dags skydning med L’Oréal Paris. Det har virkelig været en sjov og spændende dag og jeg glæder mig meget til at kunne dele det med jer. Nogen af jer har måske allerede fået et lille smugkig på Snapchat @Cdueholm. Hvis I ikke allerede følger med, er I mere end velkomne. Jeg uploader mere i morgen, når vi skal færdiggøre shootet. ;)

Dagen blev kun endnu bedre af at komme tilbage på hotelværelset, hoppe i min pyjamas, bestille roomservice og sidde i sengen med min burger og læse alle jeres søde og sjove kærlighedshistorier igennem. Jeg ELSKER, når I åbner op og jeg kan lære jer bedre at kende. Jeg sidder tilbage med et kæmpe smil på læben. ;) Tak fordi I engagerer jer. Det gør det så meget sjovere at blogge. <3

blog, københavn, high-street

I have just come home after a full day of shooting with L’Oréal Paris. It has really been a fun and exciting day and I am looking forward to share the result with you. Some of you have may already gotten a sneak-peak on Snapchat @Cdueholm. If you’re not already following me, you’re more than welcome. I’ll upload more tomorrow when we’re going to finalize the shoot. ;)

The day got even better when I got back in my hotel room, jumped into my pajamas, ordered room service and sat in bed with my burger and read through all your cute and funny love stories. I absolutely LOVE when you open up and I can get to know you better. Your stories really made me smile. ;)