olympus cameraSom jeg lovede i sidste uge, har I nu mulighed for at vinde et super lækkert og splinternyt “Olympus Pen Lite” hybridkamera magen til mit. Som jeg skrev om HER i forrige indlæg, har jeg nu testet det i en måneds tid og jeg er meget begejstret for det. Det tager super skarpe billeder og har blandt andet en masse sjove og anderledes filtre, som kan tilføjes billederne. Man kan skifte objektiv på kameraet lige som et spejlreflekskamera og så har det desuden en praktisk vippeskærm :)

For at deltage i konkurrencen skal I “like” indlægget om kunkurrencen på Facebook HER. Desuden skal I smide et billede på Instagram med hashtagget #olympuspenpassionsforfashion. Temaet for det billede I skal uploade er sommer. Der er fuldstændig frie tøjler – kun fantasien sætter grænser, så længe billedet minder jer om sommer. :)

Hvis I vil gøre jeres vinderchancer større, så skulle I tage at gå ind på Olympus’s Facebook side HER, hvor I også har mulighed for at vinde et kamera :)

Nedenfor er nogle af mine bud på, hvordan billederne til Instagram kunne se ud – de minder mig nemlig rigtig meget om sommer, ferie og glade dage! Jeg finder en heldig vinder torsdag d. 27. juni, så skynd jer at deltage :)

(Sponsored)
summer holiday