classic-camelcoat@2xdansk-modeblogger@2xchanel-boy-bag@2xcopenhagen-street-style@2xAdlinks: camel coat/Asos (similar HERE), shirt/H&M (similar HERE), jeans/Asos HERE, shoes/Lacoste HERE, bracelets/Jane Kønig HERE, bag/Chanel

Vi når længere og længere med lejligheden, så vi er så småt begyndt at kigge efter nye møbler. Så dagen er blevet brugt med at køre rundt til diverse interiørbutikker og kigge, måle og vurdere… Det er nu det sjove begynder! :) Vi mangler dog stadig en del, men stuen er ved at være færdig. Jeg var iført et ret casual og behageligt outfit til anledningen i form af boyfriend jeans, skjorte og flade sneakers. Nu vil jeg hoppe i en kjole og smutte hjem til Pernille og drikke cocktails. :) God weekend, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christoffer and I have spent all day looking for furniture for our new apartment. I was wearing a quite casual outfit for the occasion consisting of boyfriend jeans, a simple white shirt and sneakers. Now I’ll try to find a dress and head over to Pernille for a few cocktails. Have a lovely weekend, girls!

modeblog1