DIY bracelet

Jeg har faktisk postet denne guide for et års tid siden, men I var mange der viste interesse for den og i og med at der er kommet mange nyere læsere til, så får I den lige igen! Og så synes jeg denne type armbånd passer godt her i sommerperioden, hvor man har lidt farve.

Det er meget nemmere end man skulle tro at lave disse armbånd. Jeg har købt alle materialer i Smyks på Østerbro, men de har også har en onlineshop, hvor I kan købe alle materialer, hvis I bor langt væk fra København. Det har kostet omkring 50 kr. at lave. Den magnetlås jeg har brugt er i restordre i guldfarvet, men kommer hjem igen i næste uge. – Ellers findes den også i sølvfarvet!

Man skal bruge følgende:

Jeg har prøvet at vise på billederne, hvordan jeg har lavet det trin for trin, men hvis der er noget I er i tvivl om, så spørger I bare! :) I kan også finde guides til nogle af de andre armbånd på billederne HER og HER.

Hi girls! I have postet this DIY guide before about a year ago, but since I’ve got a lot of new readers since then and many of you showed a lot of interest last time, I’m posting it again. I’ve tried to show how to do it step by step, but just ask if there is something you don’t understand :) I have bought all the materials HERE

diy-armbånd