diy nail design neglefolie-nail-art-guld-negle-@2x

Så er det blevet torsdag og tid til lidt negleinspiration. ♥ Jeg har denne gang valgt at fokusere på, hvordan man hurtigt, nemt og billigt selv kan lave fine guldnegle – perfekt til sommer, når hænderne får lidt kulør. Guldfolien er købt på Ebay til bare 5 kr. inklusiv porto og findes også i både sølv og sort. Det kræver lidt øvelse at få alle luftbobler væk fra folien, så det kan være en idé at bestille to pakker hjem, for at have lidt at øve sig med. Husk i øvrigt at afslutte med et lag topcoat, så det holder længere. Håber I kan lide det. :) I skulle også tage at tjekke mine tidligere negleguides ud HERHER og HER.

line@2xIt’s Thursday and time for a some nail inspiration. ♥ This time I have chosen to focus on how you quickly and easily can create some cool gold nails yourself. I have bought the gold foil on Ebay for less than one dollar and it’s also available in silver and black. It takes a little practice learn how to apply it to your nails, so it may be an idea to buy two packages of nail foil. Also, remember to finish off with a layer of topcoat, to make it last longer. See my previous nail tutorials HEREHERE and HERE.

nail-art-guldfolie-negle-nailart-naildesign-@2x

modeblog1