Jeg har lavet rigtig mange DIY projekter gennem tiden og her har I et udpluk. Der er links til alle indlæg under hvert billede nedenfor og de fleste har en beskrivelse til, hvordan det skal udføres. Er der noget I kunne tænke jer en DIY guide til? :) Alle forslag er velkomne, så må jeg se, om jeg kan finde ud af det, haha..

I’ve made a lot of DIY projects throughout the last copule of years. My DIY posts are some of my most popular posts, so I thought you would might like an overview. :) You can find links underneath each picture and most of them have descriptions too. Do you have a good idea for another DIY project? – Please share! ;)

PhotobucketDIY necklace in the style of Tom Binns
PhotobucketStudded denim shorts
PhotobucketCreate your own clothing rack
PhotobucketDIY nail polish with eyeshadow
PhotobucketTie a draped skirt
PhotobucketHow to make a French braid
PhotobucketFeather earrings
PhotobucketLeather clutches like the ones from Vlieger & Vandam.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketCrystal jewellery