jersey dressclutchirofestkjoleiro kjoleDress/Iro, clutch/Modekungen, sunglasses/Stella McCartney, sandals/Iro, rings/Carré & my own design

Hej babes! Tusind tak for alle de gode tips i går omkring mit grønne poolhår. Selvom det lyder en smule  klamt, skal jeg helt sikkert prøve tippet med ketchup i håret i aften! Det er faktisk ikke så synligt på billederne, som det er i virkeligheden, men man kan godt fornemme det grønne skær lidt på billede 4. Pigerne her i huset har ihvertfald påpeget mit grønne hår rimelig mange gange efterhånden, haha..

I går var vi i byen igen og jeg endte i kjole og sandaler fra Iro. En af mine favoritkjoler. :) Jeg kan ikke forstå, at ferien næsten allerede er slut. Tiden er gået alt for hurtigt!

Hi babes! Thank you so much for your great advice yesterday regarding my green pool hair! I really have to try to put some ketchup in my hair as many of you are suggesting! Haha.. Even though it sounds a bit nasty. The green colour is not that visible in the pics, as it is in reality, but you can see it a bit in pic number 4. Last night we went out and I wore my favorite dress from Iro and wedge suede sandals. :)