shu emuraDenne gang har min dejlige veninde, Nadia, udvalgt sine yndlings beauty produkter. Børsten er fra Shu Uemura og er købt i hendes stedmors frisørsalon på Gothersgade “Xtend Hair“. Den minder meget om børsterne fra Mason Pearson. Den er lavet af vildsvinehår, hvilket gør at den ikke slider så meget på håret i brug. Nadia siger at den er rigtig god til at rede filtret hår ud, uden at det gør ondt og river i hårrødderne. Hårolien er fra Schwarzskopf “Gliss ultimate repair hair elixir” og er også en af Nadia’s favoritter. Hun bruger den hver eneste dag fordi den er rigtig god til at få håret til at syne sundt og velplejet samtidig med at det bliver blødt og glansfuldt og mindre “frissy”. Det gode ved denne er også, at flasken er lavet af plastik, hvilket gør den ideel til at tage med på rejser. Den kan købes HER (adlink).

This time Nadia has picked out her favorite beauty products. The brush is from Shu Uemura and is bought in her stepmother’s hair salon “Xtend Hair” in Copenhagen. It’s quite similar to the brushes from Mason Pearson. It’s made from boar which makes it very gentle to the hair. The hair oil is from Schwarzkopf “Gliss ultimate repair hair elixir” is also one of Nadia’s favorites and she uses it every single day. She says that it makes her hair look healthy and shiny. The bottle is made of plastic which makes it perfect to bring when you travel. Find it HERE (adlink).