girissima1. skirt/HERE, 2. pants/HERE, 3. sweater/HERE, 4. bag/HERE, 5. shirt/HERE, 6. necklace/HERE, 7. shirt/HERE, 8. shopper/HERE

Jeg har tidligere blogget om Girissima.com og vil nu tippe Jer om, at de i løbet af de næste to ugers tid lancerer deres Fall/Winter 13 kollektion. Ovenfor ser I nogle af mine favoritter. Som mange af jer ved, er jeg glad for dyreprint, så det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at jeg er helt vild med de leopard printede bukser og den lille blå taske i crocoprint! Armyskjorten måtte nu også gerne flytte ind i min garderobe! :) God dag, piger!

GIRISSIMA.COM is launching their new Fall/Winter collection within the next weeks. They’re working with brands such as TIBI, Paul&Joe Sister, Patrizia Pepe, Hoss Intropia, Equipment, By Malene Birger, Filippa K, IRO, RÜTZOU, Twenty8Twelve, Ba&Sh, among others. I’m totally in love with the leopard printed pants and the blue croco bag. Have  a great day, girls!

(Sponsored by Girissima)